Sprijin actiune de ecologizare

Cominco Oltenia a acordat sprijin tinerilor din Leo Cozia in actiunea de voluntariat “Ecologizare”, pentru curatirea dealului Capela, organizata in data de 21.04.2016. Actiunea a avut ca scop strangerea gunoiului din zona.
Organizati pe echipe, tinerii au reusit in decurs de cateva ore sa stranga cantitati mari de resturi menajere, sticle, diverse alte materiale care poluau zona.
E minunat sa vezi ca exista azi tineri, care reușesc sa lase deoparte, chiar si pentru putin timp, preocupările zilnice firești generației lor (Facebook, Instagram, Snapchat… etc etc) ca se pot organiza singuri, ca se pot mobiliza pentru genul asta de activitati dar mai ales ca realizează importanta protejării mediului in care trăiesc si traim.
Ne constientizeaza si responsabilizeaza parca de faptul ca sunt lucruri care le aparțin deja si de care impreuna cu ei trebuie sa avem grija pentru viitorul lor.
Sunt frumoși, inocenti, dar responsabili, reușesc sa se organizeze, sa caute solutii, sa aibă ambiție, sa atingă un scop frumos tocmai prin naturalețea si firescul lui.
Felicitari si va asiguram si pe viitor de sprijinul nostru.

Tinerii in actiune
Tinerii in actiune
Dealul Capela
Dealul Capela
Copii
Pauza de masa